Web Analytics
Menu
Your Cart

Persondatapolitik

På vores side er vores mål at gøre din shoppingoplevelse sikker, bekvem og ubekymret. Vores privatlivs- og sikkerhedsprogrammer sørger for, at enhver transaktion foretaget på vores side er 100 % sikker og garanteret.
Hvilke oplysninger indsamler vi?
De typer af personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og af den type service, du anmoder om fra os. For eksempel, når du ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside, kan vi indsamle detaljer såsom dit navn, adresse, leveringsadresse og faktureringsadresse, og andre oplysninger, der er relevante for dit køb.
Da vi ved lov er forpligtet til at indhente dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", antager vi, at du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger, du har givet os til brug i overensstemmelse med denne erklæring, medmindre du fortæller os Ellers.
Hvordan vi indsamler oplysninger Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du handler med os via e-mail, vil vi ikke indsamle nogen personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi mener, at dit samtykke er givet, når du udfylder de nødvendige felter for at lette en transaktion via denne hjemmeside.
Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger Vi indsamler generelt dine personlige oplysninger til følgende formål:
For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og tjenester For at levere produkter, du har bestilt hos os For at søge din mening om vores produkter, tjenester, markedsføring og hjemmeside.
Nogle af de personlige oplysninger, vi indsamler, er afgørende for, at vi nøjagtigt kan identificere, hvem der bruger tjenesten. Andre typer af personlige oplysninger, vi indsamler, hjælper os med at udvikle en profil af, hvem der bruger vores tjeneste, dette hjælper os med at tilbyde produkter, der passer til behovene hos brugerne af denne hjemmeside.
Videregivelse af personlige oplysninger til tredjeparter Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter til det formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet, eller til relaterede formål, for eksempel for at gennemføre en transaktion på dine vegne eller give dig et produkt, som du har købt. Vi engagerer tredjepartsleverandører til at udføre tjenester for os, som involverer entreprenøren, der håndterer personlige oplysninger, vi har. For eksempel engagerer vi i øjeblikket tredjepartsleverandører til at:
Lever produkter købt fra denne hjemmeside Lever elektroniske pengeoverførselstjenester, kreditkortkontobehandling og relaterede tjenester I disse situationer er tredjepartsleverandøren strengt taget fra at bruge forbudte personlige oplysninger om dig undtagen til det specifikke formål, som vi har leveret til. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til forskellige retshåndhævende myndigheder og regeringer rundt om i verden med henblik på sikkerhed, told og immigration. Bortset fra ovenstående vil vi ikke videregive dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre videregivelse enten er nødvendig for at forhindre en trussel mod liv eller helbred, autoriseret eller påkrævet ved lov, rimeligt nødvendig for at håndhæve loven eller nødvendig for at efterforske en formodet ulovlig aktivitet.
Sikkerhed for dine personlige oplysninger Vi opbevarer dine personlige oplysninger sikkert, og vi vil ikke handle, leje eller sælge dem. Vi vil tage alle rimelige forholdsregler for at sikre enhver information, som vi har om dig. Personlige oplysninger kan gemmes både elektronisk på vores computersystem, firewalls, adgangskoder, antivirussoftware og e-mailfiltre kan beskytte alle vores elektroniske oplysninger.
Løsning af dine bekymringer Hvis du ønsker at få adgang til dine personlige oplysninger, har en klage over et brud på dit privatliv, eller du har spørgsmål om, hvordan dine personlige oplysninger indsamles eller bruges, bedes du videresende din anmodning, klage eller forespørgsel til nedenstående adresse. Vi vil besvare din forespørgsel eller klage via e-mail så hurtigt som muligt.
Ændringer af denne fortrolighedserklæring Vi kan ændre denne fortrolighedserklæring, efterhånden som vores forretningskrav eller loven ændres. Eventuelle ændringer af denne fortrolighedserklæring vil blive opdateret på vores websted, så besøg venligst denne side med jævne mellemrum for at sikre, at du har vores seneste fortrolighedserklæring.